Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 531 vacatures
Vind je het leuk om in de financiën te duiken, en jouw frisse blik op onze cijfertjes te werpen? Ga met ons de uitdaging aan! Deze functie zal je volledig.
Het coördineren van de registratie van voertuigen in het buitenland op verzoek van eindklant. Scania Benelux zoekt een Order proces & administratie medewerker.
Bricks & Leisure
Breda
Wij ontwikkelen hotelvastgoed, vakantieparken, business flats, studentenhuisvesting, … zowel in België als in het buitenland. Wat verwachten we van jou:
Dag1
Breda
€1.800 - €2.300 per maand
Met een grote opslagruimte in Breda én productie faciliteiten in het Buitenland kan deze organisatie haar klanten snel van dienst zijn.
ART Group (Always Right Tooling)
Tilburg
Je hebt contact met klanten in binnen- en buitenland en het is het belangrijk dat je je talen kent (Nederlands, Duits en Engels).
€3.383 - €4.707 per maand
Met jou specialisme reis je ook een paar keer per jaar naar het buitenland om jouw kennis met internationale collega’s te delen. Kijk eens rond in Apeldoorn.
VDL Steelweld
Breda
Bereidheid tot reizen en werken op locatie in binnen- en buitenland. Haal jij je motivatie uit de combinatie van mensen aansturen en technische uitdagingen…
BAM Infraconsult
Breda
Onze 500 medewerkers werken aan multidiscipliniare infrastrucuurprojecten in binnen- en buitenland en behoren tot de top van Nederlandse ingenieurs.
Werken in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire…
Je bent bereid om op projectbasis in het buitenland te werken; Fugro is een beurgenoteerde organisatie met meer dan 11.500 medewerkers in zo'n 55 verschillende…