vacatures voor Building Heroes in Sliedrecht

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Dienstverband
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 33 vacatures
€2.500 per maand
Je gaat bij de ontwikkelende aannemer aan de slag en wordt tegelijkertijd opgeleid tot zelfstandig Ontwikkelaar. Je komt terecht in een jong team;
€2.500 per maand
Direct vanaf initiatieffase ben je betrokken bij een project. Je schrijft een plan van aanpak en zet het proces stabiel op. Je houdt je bezig met:
€2.500 - €3.200 per maand
Dit is jouw kans om de nieuwe Werkorganisator te worden bij deze echte Rotterdamse partij. Je kunt in deze functie vanuit de praktijk doorgroeien.
€2.500 - €3.500 per maand
Samen met je fanatieke BIM collega's werk je diverse middelgrote tot grote utiliteit en woningbouwprojecten uit. Een scherp oog hebben is belangrijk.
Als vak volwassen werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het gehele voorbereidingsproces voor diverse woningbouwprojecten.
Je staat vanuit de functie van Business Unit Manager Wonen, zowel commercieel als operationeel, aan de basis van een nieuwe Business Unit:
€2.300 - €2.800 per maand
Een team gelijkgestemde Building Talents waarmee je het samen beleeft; Onderdeel bent van een hechte en groeiende community van ambitieuze Building Talents,…
€3.200 - €4.300 per maand
Je gaat als werkorganisator aan mooie projecten werken. Jij geeft leiding aan projecten, zoals het transformeren van een fabriek naar een hotel of maakt een…
Enerzijds ga je als Medior Adviseur Infra aan de slag met de beoordeling van waterbouwkundige constructies en anderzijds ben je bezig met het ontwerpen van…
€4.200 - €5.300 per maand
Jouw ambitie is om van Senior Werkvoorbereider Hoogbouw door te groeien naar projectleider? Dan is dit jouw mogelijkheid om de eerste stappen te nemen.