Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bouw in Rekken

Pagina 1 van 1.006 vacatures
Logisch i.o.v. Timmerije
Neede
€70.000 per jaar
Eén van deze uitdagingen is het Bedrijfsbureau om te bouwen en uit te breiden tot een volwaardige Supply Chain afdeling! Waar zijn wij naar opzoek?
Kormelink
Haaksbergen
Leiden van bouw- en werkvergaderingen met opdrachtgever, bouwdirectie etc. Ervaring met projectmanagement in de bouw is een pré. Wat krijg je ervoor terug?
Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop.
€3.072 - €4.466 per maand
Je hebt een uitstekend analytisch vermogen, bent initiatiefrijk, kunt prioriteiten stellen en bent in staat goede samenwerkingsrelaties met verschillende…
Fongers en Fongers
Varsseveld
Omdat ze deze vooraanstaande positie willen behouden en uit willen bouwen, staan ze altijd open voor talent en gedreven mensen. Zeer goede kennis van Excel;
Intermed Uitzendbureau
Haaksbergen
€1.800 per maand
Samen bouw je hoogwaardige producten voor de schildersbranche. Geregeld zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor in Haaksbergen en Hengelo.
€5.565 per maand
Tenslotte word je verwacht mee te bouwen aan het domein citizen science binnen onze hogeschool. In het 3-jarige onderzoeks- en innovatieprogramma TOPFIT…
Unicarriers Europe AB
Enschede
Een HR opleiding op HBO niveau hebt en rapportage bouwen voor jou peanuts is. Een mobiele functie leuk vindt en een rijbewijs hebt. Wil jij het verschil maken?
Svedex
Varsseveld
Je hebt affiniteit met Bouw/ technische producten en producttoepassingen; Svedex is een toonaangevende producent en leverancier van binnendeuren en…
Logisch Werving en Selectie
Neede
€70.000 per jaar
Eén van deze uitdagingen is het Bedrijfsbureau om te bouwen en uit te breiden tot een volwaardige Supply Chain afdeling! Functie direct in dienst bij Timmerije.