Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bouw in Ede

Pagina 1 van 1.941 vacatures
€2.599 per maand
Ø De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tot ruim 10 weken per jaar); ROC A12 zoekt per 1 november 2019 een. Waar ga jij je zoal mee bezig houden?
Compartijn
Ede
€9,80 - €10,96 per uur
Solliciteer dan direct op deze parttime/fulltime baan via de sollicitatiebutton en bouw mee aan het succes van onze organisatie.
Wajong Talenten
Ede
Voor een organisatie met opdrachtgevers in Veenendaal en Ede zijn we op zoek naar gemotiveerde mensen die het leuk vinden om in de bouw te werken.
Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een…
€2.400 - €3.100 per maand
Bouwen aan een team waarbij je o.a. Tijd voor de planning, wie voert vandaag welke werkzaamheden uit? Overleg met je collega teamleiders; Heb je dan nog vragen?
Een order voor de bouw van acht schoorstenen op villawoningen is bijna af. Deze baan geeft jou de perfecte combinatie tussen de bouw, logistiek en productie.
Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een…
€3.229 per maand
Je initieert passende acties en verricht servicecalls om de klantrelatie te behouden en uit te bouwen. Als key accountbeheerder ben je verantwoordelijk voor het…
Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop.
Schuttelaar & Partners
Wageningen
Wij zijn bezig onze dienstverlening op het gebied van MVO-verslaglegging verder uit te bouwen. Schuttelaar & Partners is al vele jaren actief op het gebied van…