Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 301 vacatures
Nijhof-Wassink
Zwolle
Je gaat diverse soorten diervoederproducten vervoeren vanaf jouw standplaats naar boerderijen. Wil je echt aan de bak als chauffeur? Rijbewijs CE en code 95.
Roda Support
Nederland
€12,48 per uur
De boerderij lag aan de doorgaande weg naar de mijnen. Op de boerderij in het Zuid-Limburgse Nuth, toen nog Vaesrade, werd destijds begonnen met de verkoop van…
Flex Mission
Barneveld
Je zal als boerderijmedewerker samen met collega's alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij verrichten. Je zal niet bang moeten zijn voor dieren en je kan…
In onze Henri Willig Cheese Farm Stores in hartje Amsterdam wanen onze gasten zich in een typische oud-hollandse boerderij. Maar dan in de stad!
€3.179 - €4.540 per maand
Wij financieren duurzame innovatieve technologieën, zoals een boerderij waar een innovatiecentrum in is gevestigd en onderzoek gedaan wordt.
In onze Henri Willig Cheese Farm Store in Delft wanen onze gasten zich in een typische oud-hollandse boerderij. Maar dan in de stad!
In onze Henri Willig Cheesefarm op de Zaanse Schans ontvangen wij onze bezoekers in onze typische oud-hollandse boerderij. Een prima en marktconform salaris.
€2.675 per maand
De boerderij biedt een thuis voor 16 volwassen cliënten. De boerderij ligt niet ver van het centrum en beschikt over een grote beleeftuin.
Zo zijn er comfortabele Saksische boerderijen voor onze gasten om in te verblijven, vijf restaurants met een veelzijdig culinair aanbod, een schitterend…
Pedagogisch medewerker KDV BonBon Boerderij e.o. Smallsteps BonBon Boerderij heeft een hecht en fijn team waar je warm ontvangen wordt. Waar kun je op rekenen?