Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bijverdienen in Utrecht (provincie)

Pagina 1 van 261 vacatures
Utrecht Smaragdplein 249-a t/m 250. Een Vulploegmedewerker kan op één of meerdere avonden per week ingezet worden om een winkel aan te vullen.
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Utrecht en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
€13,50 per uur
Bijverdienen als klusjesman in Utrecht? Wil je wat bijverdienen en heb je ruime ervaring met klussen? Schrijf je vandaag nog bij ons in.
Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil bijverdienen met een bijbaan als vulploegmedewerker of vakkenvuller?
Je weet dan ook dat je ook naast in het weekend ook na school en in de vakanties wat extra’s kan bijverdienen. Hoe ziet je dag eruit als kassamedewerker?
Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil bijverdienen met een bijbaan als vulploegmedewerker of vakkenvuller?
CASA Netherlands
Utrecht
Wil je graag wat bijverdienen in de weekenden en/of avonden (0-12 u/ week) tot en met eind december? Ben jij op zoek naar een bijbaan voor in het najaar en ben…
Lekker bijverdienen in een leuk en gezellig team. Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan voor naast je school/studie, sport en vrienden?
CASA International
Amersfoort +1 plaats
Wil je graag wat bijverdienen in de weekenden en/of avonden? Ben jij op zoek naar een bijbaan en ben jij net zo gek interieur als wij?
Op een verjaardag vertel jij: “juist de persoonlijke contacten maken dit werk zo leuk”. Als visitekaartje van onze winkel speel je in op de behoeften en weet je…