Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 768 vacatures
DUW Logistiek
Nijmegen
€11,09 per uur
Als bijrijder bestaan je taken uit: Voor één van de grootste drankengroothandels van Nederland in Nijmegen zijn wij op zoek naar een bijrijder.
Jacobs Groep
Nederland
Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bijrijder. Als bijrijder ga je samen met de chauffeur naar de locatie, waarbij je de chauffeur…
€10 - €12 per uur
In deze functie wordt je ingezet als bijrijder op de vrachtwagen. Werk jij graag in de logistiek en vindt je het mooi om onderweg te zijn?
€2.033 per maand
Grote horeca distributeur zoekt naar een bijrijder die kan aanpakken! Elke dag weer nieuwe locatie! Je dag begint in het magazijn, samen met de chauffeur ga je…
Het laden en lossen van (soms zware) meubels en deze netjes en zorgvuldig vervoeren, schadevrij afleveren en monteren bij onze klanten in de regio's van onze…
€10,38 per uur
Als bijrijder start je altijd op de vaste locatie in Oss. Dan bestaat de kans dat je als vaste bijrijder aan de slag mag! Dan zijn wij op zoek naar jou!
€11,10 per uur
Als bijrijder ga je samen met een chauffeur op pad om afvalcontainers te legen. Je kan dan als bijrijder blijven werken en tegelijk je C of CE rijbewijs halen.
Voor de leukste gemeente in Nederland zijn wij z.s.m. Als belader werk je samen met een chauffeur en een collega vuilnisman achter de vrachtwagen.
W Deliver
Deventer
Wij zijn met spoed op zoek naar gemotiveerde jonge mannen die graag voor een korte of langere periode wat geld willen bij verdienen .Ben je b.v van plan om een…
€1.827 per maand
Dan start je bij Coolblue als Bijrijder met een salaris van €10,02 bruto per uur (€ 1736,35 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek).