Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.553 vacatures
Op onze Sports Academy krijg je fysieke trainingen en e-learnings. Je bent vast beschikbaar op koopavond van 17.00 tot 21.00 uur. What’s in it for you?
€5 - €12 per uur
Je hebt in deze bijbaan als baliemedewerker nodig: Je krijgt van ons in deze bijbaan als baliemedewerker: Als baliemedewerker ben jij in deze bijbaan het eerste…
Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan voor naast je school/studie, sport en vrienden? Een superleuke bijbaan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt en geen dag…
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
De collecties van modeketen DIDI zijn afwisselend, verrassend, kleurrijk en bestaan uit verschillende lijnen voor diverse kleedmomenten en typen vrouwen.
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?
Voor jou is de functie medewerker een leuke bijbaan, je bent nog jong en wil buiten schooltijden lekker aan de slag. Je bent in het weekend beschikbaar.
We hebben voorbeelden dat medewerkers vanuit een bijbaan zijn doorgegroeid naar diverse management functies! Leef jij ’s nachts op?
… als vulploegmedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…