Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.094 vacatures
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop-ervaring. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische omgeving.
Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop-ervaring. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische omgeving.
Daarnaast maken de ruime openingstijden van de supermarkt het voor jou gemakkelijk om jouw bijbaan aan te passen aan jouw lesrooster. Dan is dit je kans!
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
We passen jouw bijbaan aan op je lesrooster. Je bent doordeweeks (overdag en avond) en in het weekend beschikbaar. Op een verjaardag vertel jij:
… als vulploegmedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Je bent flexibel enkele uren per week beschikbaar zowel doordeweeks als in het weekend. Is jouw eigen kledingkast altijd netjes en geordend op kleur, ben jij…
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
Je bent veel beschikbaar in de weekenden tussen augustus en mei: Beschikbaar zijn op doordeweekse avonden is een pré. WAT IS ER VOOR DE FUNCTIE VEREIST?