Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 784 vacatures
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
CASA International
Sittard
Ben jij op zoek naar een bijbaan en ben jij net zo gek interieur als wij? Wil je graag wat bijverdienen in de weekenden en/of avonden?
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent? Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil…
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Dit ga je doen in jouw bijbaan. De leukste en meest flexibele bijbaan bij de snelstgroeiende winkelketen van Europa;
Altijd al op zoek geweest naar een leuke bijbaan in de mode? Een stap over de drempel van onze winkels of van ons servicekantoor en je wordt ondergedompeld in…
Deze functie is dus ook in te vullen als bijbaan; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en avonduren; Ben jij 15 jaar of ouder?
Ben jij op zoek naar een bijbaan? Je bent 2 tot 12 uur per week beschikbaar, zowel in de avonden als in het weekend; Dan ben jij de hulpkracht die wij zoeken!
Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.