Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.269 vacatures
Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop-ervaring. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische omgeving.
Bijbaan / Hulpkracht (m/v) - Solliciteer nu! Jouw taken tijdens jouw bijbaan: Jouw profiel voor een bijbaan of student job bij ons:
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
€11,46 per uur
Zoals La Place, waar we natuurlijke, verse en (vooral!). En fijne extra’s, zoals reiskosten, een extra week salaris en kortingen bij onze stores.
€1.747 per maand
Je bent op zoek naar een bijbaan voor 2 dagen per week. Dat al die mensen profiteren van inspirerende trainingen en opleidingen. € 1.747,06 bruto per maand.
Deze bijbaan is ook goed te combineren met school en sport; Als horecamedewerker zorg jij ervoor dat onze verse producten worden bereid en beschikbaar zijn voor…
Zoals La Place, waar we natuurlijke, verse en (vooral!). En fijne extra’s, zoals reiskosten, een extra week salaris en kortingen bij onze stores.
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
In augustus ben je voor minimaal drie dagen per week beschikbaar. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiebaan in een internationale omgeving?
Wel vinden we het fijn als je 1 weekenddag beschikbaar bent. Waarom werken op de luchthaven? Van een afhaalconcept voor de douane tot een luxe restaurant achter…