Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.162 vacatures
Een uitdagende bijbaan bij een grote internationale retailorganisatie; Dan is een bijbaan bij JD Sports jou op je schoenen geschreven!
Een vereiste is dat je minimaal 2 avonden beschikbaar bent. Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling.
Trainingen en E-learning modules van onze eigen Sports Academy (met onderwerpen zoals ‘Adidas football’, ‘Hardlopen’ en ‘Sales Skills’);
… als vulploegmedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Bijbaan / Hulpkracht (m/v) - Solliciteer nu! Jouw taken tijdens jouw bijbaan: Jouw profiel voor een bijbaan of student job bij ons:
Ben je op zoek naar een leuke bijbaan en word jij onze nieuwe collega met HART voor de klant? Je weet onze klanten steeds van het beste advies te voorzien en…
Kinepolis Nederland
Huizen
Dan ga je voor een uitdagende baan met veel afwisseling, autonomie en verantwoordelijkheid. Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis?
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van diverse artikelgroepen om te zorgen voor een gevulde en ordelijke supermarkt.
€9,44 per uur
Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Een leuke bijbaan voor circa 3-16 uur per week. Ben je minimaal 16 jaar, beschikbaar op dinsdag en vrijdag en houdt niets…