Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 283 vacatures
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Werken wij samen met bekende fashiondesigners, zoals Kenzo, Balmain en Erdem. Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische…
€15,50 per uur
Bij ons geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals: Is jouw gevoel voor gastvrijheid sterk ontwikkeld en ga jij voor een 9+ van jouw gasten?
€9,44 per uur
Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Een leuke bijbaan voor circa 3-16 uur per week. Ben je minimaal 16 jaar, beschikbaar op dinsdag en vrijdag en houdt niets…
Bent flexibel beschikbaar en vindt het vanzelfsprekend om regelmatig in het weekend en de avonduren te werken; En wil jij graag leren op de werkvloer?
We hebben voorbeelden dat medewerkers vanuit een bijbaan zijn doorgegroeid naar diverse management functies! Leef jij ’s nachts op?
Flying Tiger Copenhagen
Groningen
Ben je op zoek naar een leuke bijbaan als weekendhulp? Je bent beschikbaar op koopavonden, in de weekenden en tijdens vakantieperiodes. En als het even kan:
Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.
Jij studeert en bent op zoek naar een bijbaan? Ook dan kun jij een mooie bijbaan krijgen bij Lentis. En ben je op zoek naar een mooie bijbaan in de zorg?