Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.582 vacatures
… als vulploegmedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?
€9,80 per uur
Enthousiast geworden over deze bijbaan? Uiteindelijk heb je met deze bijbaan net zoveel plezier als de leden die naar de club komen!
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Flexibiliteit in werkzaamheden en dagen. Wij zoeken enthousiaste parttimers, die na schooltijd bij ons in de Logistiek komen helpen.
Een dynamische bijbaan in de fast-fashion. Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan, lees dan verder. Herken jij jezelf in deze bijbaan dan willen wij jou graag…
Quebit B.V.
Mijdrecht
Het betreft géén freelance functie. Zoek jij naast je dagelijkse bezigheden of studie een sociale leerzame job in de online marketing? Hier ga jij voor zorgen!
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Deze functie is dus ook in te vullen als bijbaan; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en avonduren; Ben jij 15 jaar of ouder?
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!