Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.315 vacatures
… als vulploegmedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Doordeweeks + Weekenden + 's Avonds. Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling. Het op een correcte wijze afrekenen van artikelen behoort tot…
In een gemiddelde Intertoys winkel hebben we al gauw 8.500 producten staan. Niet alleen het modernste speelgoed, gifts & bijoux, maar ook games.
€9,80 per uur
Enthousiast geworden over deze bijbaan? Uiteindelijk heb je met deze bijbaan net zoveel plezier als de leden die naar de club komen!
Dan zit je hier goed, want wij hebben een flexibele bijbaan voor jou in de aanbieding. En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een.
Deze functie is dus ook in te vullen als bijbaan; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en avonduren; Ben jij 15 jaar of ouder?
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Dümmen Orange
De Lier
Op onze afdeling Expeditie in De Lier hebben wij een leuke bijbaan in de logistiek! Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf…
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Werken wij samen met bekende fashiondesigners, zoals Kenzo, Balmain en Erdem. Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische…