Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bijbaan in Lunteren

Pagina 1 van 914 vacatures
… als winkelmedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Wat vragen wij van je.
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Voor jou is de functie medewerker een leuke bijbaan, je bent nog jong en wil buiten schooltijden lekker aan de slag. Je bent in het weekend beschikbaar.
Daarnaast maken de ruime openingstijden van de supermarkt het voor jou gemakkelijk om jouw bijbaan aan te passen aan jouw lesrooster. Dan is dit je kans!
We passen jouw bijbaan aan op je lesrooster. Je bent doordeweeks (overdag en avond) en in het weekend beschikbaar. Op een verjaardag vertel jij:
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
€15,48 per uur
Ben jij minimaal 2 dagen per week beschikbaar en heb jij de komende weken tijd? Daarnaast zijn zij één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend…
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Je krijgt dan heel veel exclusieve, unieke en uitdagende ICI PARIS XL-trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen. Iedere dag verbaas jij je nog:
En, jij zoekt méér dan een bijbaan met een leuk salaris. En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een. Een baan die wérkt naast het leren.