vacatures voor Bijbaan in Leeuwarden

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 188 vacatures
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Dan zit deze bijbaan jou als gegoten! Elke bezoeker als fan de store laten verlaten: Daar doe je het voor bij WE. YOU WORK FOR WE AS WEEKENDHULP.
Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.
Kom jij zowel in het weekend als doordeweeks Jan Piet en Myrthe te ondersteunen? Dat van vanHaren al jaren behoort tot de Beste Werkgevers, wist je vast al.
Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent? Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil…
Perfect als jij een bijbaan zoekt naast je studie! Frituurheld worden bij Smullers Leeuwarden? Smullers heeft geen uitleg nodig toch?
Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel of al winkelervaring heeft.
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Dit ga je doen in jouw bijbaan. De leukste en meest flexibele bijbaan bij de snelstgroeiende winkelketen van Europa;
Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Van hulpkracht Kassa tot afdelingsmanager in vier jaar. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we…