Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 449 vacatures
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Weekenden + Door de week + Avonden. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van diverse artikelgroepen om te zorgen voor een gevulde en…
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Dit ga je doen in jouw bijbaan. De leukste en meest flexibele bijbaan bij de snelstgroeiende winkelketen van Europa;
1 of 2 avonden per week beschikbaar. Bij voorkeur zaterdag en/of zondag beschikbaar. Geef bij het reageren duidelijk aan welke dagen, tijden je kunt werken.
Daarnaast maken de ruime openingstijden van de supermarkt het voor jou gemakkelijk om jouw bijbaan aan te passen aan jouw lesrooster. Dan is dit je kans!
We passen jouw bijbaan aan op je lesrooster. Je bent doordeweeks (overdag en avond) en in het weekend beschikbaar. Op een verjaardag vertel jij:
Heb jij affiniteit met mode, ben jij een echte teamplayer én ben jij op zoek naar een nieuwe bijbaan? Daarom zijn wij op zoek naar jou!
Als Verkoopmedewerker Brood ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de brood afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het voorraadbeheer van…
Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.