Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.443 vacatures
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop-ervaring. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische omgeving.
Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent? Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil…
Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop-ervaring. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische omgeving.
€5 - €12 per uur
BIJBAAN BIJ GAMMA (KASSA, WEEKEND). Je krijgt van ons in deze weekend bijbaan als kassamedewerker: Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt is!Een…
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
In de maanden juli en augustus bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar bent. Als Flexmedewerker ondersteun je de afdeling op administratief gebied,…
Kinepolis Nederland
Huizen
Dan ga je voor een uitdagende baan met veel afwisseling, autonomie en verantwoordelijkheid. Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis?
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?