Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 302 vacatures
€13 per uur
Persoonlijk loopbaanbudget van € 500,- per jaar en gratis diverse online trainingen; Je werkt overdag tussen 08.00 en 16.00 uur, voornamelijk in het weekend en…
€10,62 per uur
Jij graag je handen uit de mouwen, werk je het liefst samen met een team, ben je een ochtendmens én op zoek naar een bijbaan? Solliciteer dan via deze website.
Ben jij op zoek naar een bijbaan om naast je studie geld te verdienen? Je bent beschikbaar in de avonduren en/of in het weekend. Hecht veel waarde aan details.
€16 per uur
Wel dien je tijdens deze weken beschikbaar te zijn. De dagen en tijden worden bepaald o.b.v. Een contract van gemiddeld 7 uur per week (het is ook mogelijk om…
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.
GUTSGUSTO
Groningen
Begin 2020 openen de deuren van onze nieuwe store in Groningen! Heb jij zin om er samen met ons een succes van te maken? Kom maar op met die sollicitatie!
Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende bijbaan in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Om de winkel er netjes uit te laten zien doe je ook…
€4 - €12 per uur
Je hebt voor deze bijbaan als verkoopmedewerker nodig: Dan heb je deze bijbaan als verkoopmedewerker nu gevonden! GAMMA Appingedam Winkel Personeel Groningen.
Tijdens jouw Bijbaan Horeca bij La Place is geen dag hetzelfde. Want deze ervaring doe je namelijk op tijdens jouw bijbaan bij La Place.