Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bijbaan in Gouda

Pagina 1 van 1.798 vacatures
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Flying Tiger Copenhagen
Gouda +1 plaats
Ben je op zoek naar een leuke bijbaan als weekendhulp? Je bent beschikbaar op koopavonden, in de weekenden en tijdens vakantieperiodes. En als het even kan:
Zoek jij een bijbaan voor in de avonduren, de weekenden en de vakanties? Een bijbaan waarmee je naast hard werken, ook een fijne tijd met je collega’s gaat…
Voor jou is de functie medewerker een leuke bijbaan, je bent nog jong en wil buiten schooltijden lekker aan de slag. Je bent in het weekend beschikbaar.
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.
Een bijbaan voor 0-12 uur per week, zodat je tijd (en geld) overhoudt voor andere leuke dingen. Een Vulploegmedewerker kan op één of meerdere avonden per week…
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Als student in de huishouding van een hotel zorg jij er samen met je collega’s voor dat alle kamers weer op en top schoon zijn. Wij zijn zeer flexibel voor jou.
En, jij zoekt méér dan een bijbaan met een leuk salaris. En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een. Een baan die wérkt naast het leren.