vacatures voor Bijbaan in Emmeloord

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 124 vacatures
Dronten Online
Emmeloord
€10,79 per uur
Je bent tijdens de vakantieperiodes beschikbaar, ook op zon- en feestdagen (de kerstdagen); Wow! Wie wil dat nu niet, € 21,78 (vanaf 22 jr) verdienen!
Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.
Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende bijbaan in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Om de winkel er netjes uit te laten zien doe je ook…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Deze functie is dus ook in te vullen als bijbaan; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en avonduren; Ben jij 15 jaar of ouder?
Dit ga je doen in jouw bijbaan. En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? De leukste en meest flexibele bijbaan bij de snelstgroeiende winkelketen van Europa;
Dronten Online
Emmeloord
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Samen met collega’s zorg je als Verkoopmedewerker er iedere dag voor dat onze klanten met…
Emmeloord
Wij bieden je een plek in een uitdagende logistieke operatie waarbij je werkt in een snelgroeiend team, de sfeer is informeel én professioneel tegelijk.
Emmeloord
€1.759 per maand
Zo dagen wij je uit om je brein te vullen met nog meer kennis naar aanleiding van trainingen en cursussen. Als verkoopmedewerker krijg je alle kansen om jezelf…
Daarnaast maken de ruime openingstijden van de supermarkt het voor jou gemakkelijk om jouw bijbaan aan te passen aan jouw lesrooster. Dan is dit je kans!