Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 941 vacatures
Royal Capi-Lux
Eindhoven
Je bent beschikbaar om te werken tussen 05:30 uur en 22:00 uur en je kunt ten alle tijden de luchthaven bereiken. Werken op een Internationale Airport.
€10,62 - €21,24 per uur
In deze bijbaan zal je over het algemeen veruit het grootste deel van je uren tijdens toeslag-uren werken dus dat tikt lekker aan!
Je bent 24 tot 40 uur beschikbaar; Samen met de klant en zorgaanbieders wil dit bedrijf de zorg slimmer organiseren. De zorg moet vooral in één keer goed zijn.
Werken wij samen met bekende fashiondesigners, zoals Kenzo, Balmain en Erdem. Jouw enthousiasme en onuitputtelijke energie zorgen elke dag voor een fantastische…
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
€10,62 - €21,24 per uur
In deze bijbaan zal je over het algemeen veruit het grootste deel van je uren tijdens toeslag-uren werken dus dat tikt lekker aan! Hoe je dag er uit zou kunnen:
€10,62 - €21,24 per uur
In deze bijbaan zal je over het algemeen veruit het grootste deel van je uren tijdens toeslag-uren werken dus dat tikt lekker aan! Jij weet er alles van!
€5 - €12 per uur
Een bijbaan als kassamedewerker met toekomst; Je krijgt van ons in deze bijbaan als kassamedewerker: Flexibel beschikbaar, en eventueel beschikbaar in de…
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!