Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.626 vacatures
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Je bent beschikbaar in de avond en in het weekend en je houdt van een flexibele baan. Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop-ervaring…
Kinepolis Nederland
Den Bosch
Dan ga je voor een uitdagende bijbaan met veel afwisseling, autonomie en verantwoordelijkheid. Je bent beschikbaar in de avond en in het weekend en je houdt van…
€9,44 per uur
Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Een leuke bijbaan voor circa 3-16 uur per week. Ben je minimaal 16 jaar, beschikbaar op dinsdag en vrijdag en houdt niets…
Dierenrijk
Nuenen
Ben jij woonachtig in de omgeving van Nuenen en ben jij op zoek naar een spetterende bijbaan naast je studie in een gastvrije omgeving?
Gemeente Sint-Oedenrode +15 plaatsen
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Heb jij affiniteit met mode, ben jij een echte teamplayer én ben jij op zoek naar een nieuwe bijbaan? Daarom zijn wij op zoek naar jou!
Vacature Bijbaan Informatie- en Servicebalie HORNBACH Best. Bijbaan, Doe het zelf, Administratie, Service, Administratief medewerker, Best, Parttime, balie.
€11,50 per uur
Wij bieden jou de ideale bijbaan waarin jij jouw commerciële en communicatieve vaardigheden verder kan ontwikkelen. Kan ik iets voor u betekenen?