Zoek vacatures voor Bijbaan in "Bergen" (Noorwegen) op no.indeed.com

Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 655 vacatures
Vue
Alkmaar
Servicemedewerker bij Vue Alkmaar is een ontzettend afwisselend en uitdagende bijbaan. Je bent op de eerste plaats gastheer/-vrouw.
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Bijbaan Hulpkracht mv - Solliciteer nuHunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit…
€9,80 per uur
Enthousiast geworden over deze bijbaan? Uiteindelijk heb je met deze bijbaan net zoveel plezier als de leden die naar de club komen!
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
… als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
… als horecamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Wat vragen wij van je.
Daarnaast maken de ruime openingstijden van de supermarkt het voor jou gemakkelijk om jouw bijbaan aan te passen aan jouw lesrooster. Dan is dit je kans!
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Een superleuke bijbaan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt. Daarom zijn wij vanaf september op zoek naar enthousiaste Verkoopmedewerkers), die zin hebben om…