Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bijbaan in Amsterdam Oost

Pagina 1 van 3.268 vacatures
Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop-ervaring. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische omgeving.
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
… als vulploegmedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Bijbaan / Hulpkracht (m/v) - Solliciteer nu! Jouw taken tijdens jouw bijbaan: Jouw profiel voor een bijbaan of student job bij ons:
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?
… als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Kinepolis Nederland
Huizen
Dan ga je voor een uitdagende baan met veel afwisseling, autonomie en verantwoordelijkheid. Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis?
Een uitdagende bijbaan bij een grote internationale retailorganisatie; Dan is een bijbaan bij JD Sports jou op je schoenen geschreven!
Dan zit je hier goed, want wij hebben een flexibele bijbaan voor jou in de aanbieding. En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een.
… als winkelmedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Wat vragen wij van je.