Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bijbaan in Amstelveen

Pagina 1 van 3.215 vacatures
Als bioscoopmedewerker bezorg je onze klanten een unieke bioscoop-ervaring. We bieden je een gevarieerde job in een dynamische omgeving.
… als vulploegmedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Bijbaan / Hulpkracht (m/v) - Solliciteer nu! Jouw taken tijdens jouw bijbaan: Jouw profiel voor een bijbaan of student job bij ons:
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?
Een uitdagende bijbaan bij een grote internationale retailorganisatie; Dan is een bijbaan bij JD Sports jou op je schoenen geschreven!
… als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
… als winkelmedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Wat vragen wij van je.
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Dan zit je hier goed, want wij hebben een flexibele bijbaan voor jou in de aanbieding. En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een.