Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.158 vacatures
Bijbaan / Hulpkracht (m/v) - Solliciteer nu! Jouw taken tijdens jouw bijbaan: Jouw profiel voor een bijbaan of student job bij ons:
Dronten Online
Almere
Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar in de avonduren en/of het weekend.
Een bijbaan voor 0-12 uur per week, zodat je tijd (en geld) overhoudt voor andere leuke dingen. Een Vulploegmedewerker kan op één of meerdere avonden per week…
Een afwisselende bijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Ben jij op zoek naar een bijbaan met leuke collega’s en waarin je lekker druk bent?
Dan is een bijbaan als Verkoopmedewerker @ Blokker iets voor jou. Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Een uitdagende bijbaan bij een grote internationale retailorganisatie; Dan is een bijbaan bij JD Sports jou op je schoenen geschreven!
Wil jij flexibel werken en als Kassamedewerker aan de slag? Sluit je dan aan bij ons team! De laatste persoon die de klant ziet, dat ben jij!
Trainingen en E-learning modules van onze eigen Sports Academy (met onderwerpen zoals ‘Adidas football’, ‘Hardlopen’ en ‘Sales Skills’);
Ben je beschikbaar in het weekend? Je maakt ter plekke diverse producten klaar, zoals belegde broodjes. Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste…