Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 272 vacatures
Deze functie is dus ook geschikt als bijbaan en goed te combineren met school en sport; Je bent flexibel inzetbaar en bent ook beschikbaar in de weekenden en…
Daarnaast maken de ruime openingstijden van de supermarkt het voor jou gemakkelijk om jouw bijbaan aan te passen aan jouw lesrooster. Dan is dit je kans!
Ben jij student Verzorgende IG of Verpleegkunde en wil jij gedurende je opleiding alvast ervaring in de praktijk opdoen? Werk je binnen Wonen met Zorg?
Zie jij een bijbaan als kassamedewerker wel zitten? Ben jij op zoek naar een bijbaan om naast je studie geld te verdienen? Wilt graag in een supermarkt werken.
Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende bijbaan in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Om de winkel er netjes uit te laten zien doe je ook…
We passen jouw bijbaan aan op je lesrooster. Je bent doordeweeks (overdag en avond) en in het weekend beschikbaar. Op een verjaardag vertel jij:
… als winkelmedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Wat vragen wij van je.
ContinuWerkt
Zelhem
Dan hebben wij de ideale bijbaan voor jou! Het werken als evenementenbeveiliger houdt vanzelfsprekend in dat je op wisselende tijden en dagen werkt.
Ben jij op zoek naar een bijbaan om naast je studie geld te verdienen? En steek je graag de handen uit de mouwen? Je werkt in de avonduren en/of in het weekend.
Je krijgt dan heel veel exclusieve, unieke en uitdagende ICI PARIS XL-trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen. Iedere dag verbaas jij je nog: