Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bijbaan Vulploegmedewerker in Utrecht Oost

Pagina 1 van 227 vacatures
Dat verdien je, in je bijbaan als Vulploegmedewerker bij Jumbo. In je bijbaan als Vulploegmedewerker werk je op de afdeling DKW (Droge Kruideniers Waren).
Als vulploegmedewerker bij Dirk ben je: Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat onze klanten een prettige winkelervaring hebben. Kan Dirk op jou rekenen?
Als Vulploegmedewerker werk je meestal ‘s avonds als onze filialen gesloten zijn. Een bijbaan voor 0-12 uur per week, zodat je tijd (en geld) overhoudt voor…
En zoekt dus de ideale parttime bijbaan? Dit ga je doen in jouw bijbaan. Dit vragen wij van jou als vulploegmedewerker. Dan is Action jouw winkel.
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van diverse artikelgroepen om te zorgen voor een gevulde en ordelijke supermarkt.
Als vulploegmedewerker werk je in een leuk en gezellig team. Daarnaast maken de ruime openingstijden van de supermarkt het voor jou gemakkelijk om jouw bijbaan…
Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil bijverdienen met een bijbaan als vulploegmedewerker of vakkenvuller?
Ben jij een scholier of student die naast zijn of haar opleiding goed wil bijverdienen met een bijbaan als vulploegmedewerker of vakkenvuller?
En ben je op zoek naar een gezellige bijbaan? Als vulploegmedewerker bij HEMA ben je verantwoordelijk voor het aanvullen en spiegelen van producten.
Als Vulploegmedewerker ben jij inzetbaar op alle afdelingen. Ben jij op zoek naar een bijbaan om naast je studie geld te verdienen?