Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bijbaan Als Kassamedewerker in Zaandam

Pagina 1 van 174 vacatures
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?
… als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Hoe ziet je dag eruit als kassamedewerker? Voor jou is de functie medewerker een leuke bijbaan, je bent nog jong en wil buiten schooltijden lekker aan de slag.
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! Bij Dirk zijn deze goed te combineren! We spreken namelijk samen af wanneer je wilt werken.
€4,00 - €9,50 per uur
Je krijgt van ons in deze bijbaan als kassamedewerker: Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt is!Een bijbaan als kassamedewerker met toekomst…
Ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je school of studie? Jij zorgt ervoor in jouw rol als host(ess), keukenmedewerker, schoonmaker of kassamedewerker…
Als aankomend verkoop- en kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Zie jij een baan als aankomend verkoop- en kassamedewerker wel zitten?
Vakantiewerk als kassamedewerker is een afwisselende baan waarmee je goed kan verdienen. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn om vakantiewerk als kassamedewerker…
Amsterdam Noord +6 plaatsen
Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Doordeweeks + Weekenden + 's Avonds. Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling.
En zoek jij een bijbaan om bij te verdienen naast je studie? Een bijbaan waarmee je naast hard werken, ook een fijne tijd met je collega’s gaat beleven!