Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 202 vacatures
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?
€4,00 - €9,50 per uur
Je krijgt van ons in deze bijbaan als kassamedewerker: Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt is!Een bijbaan als kassamedewerker met toekomst…
… als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie…
Maar deze bijbaan als kassamedewerker is meer! Bij Dirk zijn deze goed te combineren! We spreken namelijk samen af wanneer je wilt werken.
En zoek jij een bijbaan om bij te verdienen naast je studie? Een bijbaan waarmee je naast hard werken, ook een fijne tijd met je collega’s gaat beleven!
Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Doordeweeks + Weekenden + 's Avonds. Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling.
Ben jij opzoek naar een parttime baan of liever een bijbaan? Als kassamedewerker, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de perfecte ervaring voor…
Als aankomend verkoop- en kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Zie jij een baan als aankomend verkoop- en kassamedewerker wel zitten?
En zoek jij een bijbaan om bij te verdienen naast je studie? Een bijbaan waarmee je naast hard werken, ook een fijne tijd met je collega’s gaat beleven!
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze kassamedewerker: Als kassamedewerker bij Jumbo maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Wil je hogerop bij Jumbo?