vacatures voor Bibliotheek in Amstelveen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 89 vacatures
Kom jij graag te werken in de bibliotheek van de gemeente Amsterdam? Lees dan snel meer over de tijdelijke functie van medewerker data entry bij de Openbare…
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)
Amsterdam
€3.387 per maand
Daarbij hoort ook toezicht houden op de bibliotheek en zorgen dat al het materiaal toegankelijk is. Daarnaast zorg je voor een gastvrije ontvangst van de…
Amsterdam Centrum
€1.800 - €2.700 per maand
Als gastvrouw of gastheer ben je het visitekaartje van de bibliotheek. Ook ontvang en begeleid je gasten bij evenementen van de bibliotheek.
Amsterdam Centrum
€11,17 per uur
Voor de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) zijn wij op zoek naar Gastheren/Gastvrouwen. Dan zijn de jeugdlonen van de bibliotheek CAO van toepassing.
Openbare Bibliotheek Waterland bestaat uit verschillende locaties. U heeft affiniteit met de bibliotheek en een goede algemene ontwikkeling.
Bijvoorbeeld bij de vluchteling thuis, bij jezelf, of op een neutrale plek als de bibliotheek. Wil jij een vluchteling helpen met de Nederlandse taal?
Kind & Co
Wilnis
€3.089 - €4.155 per maand
Je hebt intensief contact met de scholen, de bibliotheek, de gemeente en plaatselijke verenigingen. Kind & Co is een kinderopvangorganisatie in Midden-Nederland…
Hotel V Nesplein - The Lobby Nesplein
Amsterdam Centrum
Met een bar en restaurant, een houtgestookte open haard, een bibliotheek met unieke boeken over Amsterdam en een heerlijk terras op het Nesplein.
Bij jezelf, of op een neutrale plek als de bibliotheek. Wil je een vluchteling helpen met de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bibliotheek Velsen
Velsen-Zuid
Coaching en begeleiding vanuit de Bibliotheek. Vrijwilligerswerk in de Bibliotheek heeft tal van voordelen: Je hebt affiniteit met mensen en de Bibliotheek.