Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 423 vacatures
Expert Hillegom
Hillegom
Je bent een enthousiaste verkoper / bezorger. Als bezorger breng jij de spullen die mensen besteld hebben bij ze thuis, het gaat veelal om webshop aankopen.
€10,68 per uur
Als Bezorger bij DHL kun je rekenen op: Het werken als bezorger biedt je 2 grote voordelen, naast alle andere aantrekkelijke punten: Dan helpt ons dat ook weer!
Alphen aan den Rijn
€9,65 per uur
Dit bezorgen wij jou als bezorger: Eenmaal aangekomen, drink je samen met jouw collega bezorgers gezellig een kop koffie, waarna je als specialist van jouw…
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bezorgen en op correcte wijze afrekenen van de online bestellingen.
Droom jij s ’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan?
€15,14 per uur
Niet zomaar bezorgers, maar toppers. Ervaring als chauffeur, koerier of bezorger is handig, maar niet noodzakelijk. Die niet bang zijn voor een hondje.
€12,41 per uur
‘Ha fijn dat je er bent!’. Een plek ergens in het land. Het leven draait op volle toeren, iedereen probeert het maximale uit zijn dag te halen.
(BIJ)BAAN ALS BEZORGER (PER FIETS, BROMMER OF AUTO). Wordt dan de nieuwe bezorger van Domino’s en lever met veel plezier verse hete pizza’s bij onze klanten.
€11,38 per uur
Een gemotiveerde en klantgerichte bezorger. Wil jij werken als koerier bij het meest internationale bedrijf van de wereld? DIT GA JIJ ALS KOERIER DOEN.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Bezorgers: Als Bezorger coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van thuisbezorging. Zo zit jij in elkaar.