Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 381 vacatures
Doordeweeks + Weekenden + 's Avonds. Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bezorgen en op…
Amsterdam Westpoort
€12,41 per uur
‘Ha fijn dat je er bent!’. Een plek ergens in het land. Het leven draait op volle toeren, iedereen probeert het maximale uit zijn dag te halen.
€15,14 per uur
Niet zomaar bezorgers, maar toppers. Rijbewijs B is voldoende, ervaring als chauffeur, koerier of bezorger is handig, maar niet noodzakelijk.
Zaandam
€10,68 per uur
Als Bezorger bij DHL kun je rekenen op: Het werken als bezorger biedt je 2 grote voordelen, naast alle andere aantrekkelijke punten: Dan helpt ons dat ook weer!
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Bezorgers: Als Bezorger coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van thuisbezorging. Zo zit jij in elkaar.
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Heemskerk
Ben jij deze enthousiaste bezorger? Zoek jij een leuke bijbaan als bezorger waarbij je jouw eigen werktijden kunt bepalen en werkt in de buitenlucht?
En het voordeel van een baan of bijbaan als bezorger is dat je dat daardoor ook blijft! Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.
New York Pizza Haarlem Rustenburgerlaan. Droom jij s ’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Start dan als brommerkoerier bij New York Pizza!
(BIJ)BAAN ALS BEZORGER (PER FIETS, BROMMER OF AUTO). Wordt dan de nieuwe bezorger van Domino’s en lever met veel plezier verse hete pizza’s bij onze klanten.
€15,14 per uur
Niet zomaar bezorgers, maar toppers. Rijbewijs B is voldoende, ervaring als chauffeur, koerier of bezorger is handig, maar niet noodzakelijk.