Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bezorger in Dordrecht

Pagina 1 van 269 vacatures
Doordeweeks + Weekenden + 's Avonds. Minimaal 1 jaar ervaring met verkoopwerkzaamheden. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bezorgen en op…
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Bezorgers: Als Bezorger coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van thuisbezorging. Zo zit jij in elkaar.
€2.402 - €3.393 per maand
We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Je bezorgers gaan vrolijk en goed voorbereid op pad en…
€13,53 per uur
Wil jij lekker bijverdienen als bezorger? Wat je krijgt als bezorger van de AH online. Wie jij bent als bezorger voor de AH online.
€11,85 per uur
‘Ha fijn dat je er bent!’. Een plek ergens in het land. Het leven draait op volle toeren, iedereen probeert het maximale uit zijn dag te halen.
En het voordeel van een baan of bijbaan als bezorger is dat je dat daardoor ook blijft! Als pakketbezorger bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen,…
(BIJ)BAAN ALS BEZORGER (PER FIETS, BROMMER OF AUTO). Wordt dan de nieuwe bezorger van Domino’s en lever met veel plezier verse hete pizza’s bij onze klanten.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Hulpkracht Bezorgers: Als Hulpkracht Bezorger coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van thuisbezorging.
€10,68 per uur
Als Bezorger bij DHL kun je rekenen op: Het werken als bezorger biedt je 2 grote voordelen, naast alle andere aantrekkelijke punten: Dan helpt ons dat ook weer!
(BIJ)BAAN ALS BEZORGER (PER FIETS, BROMMER OF AUTO). Wordt dan de nieuwe bezorger van Domino’s en lever met veel plezier verse hete pizza’s bij onze klanten.