vacatures voor Beurs Van Berlage

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 28 vacatures
€14,91 per uur
Bistro Berlage bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, met uitzicht op de Bijenkorf, het Damrak en Euronext. Dan is dit wat voor jou!
€10,15 per uur
Jij kunt bijvoorbeeld een borrel draaien in de Beurs van Berlage of een chique diner uitserveren in het Rijksmuseum. Wat voor werk ga je doen?
De Beurs van Berlage is niet de nieuwste ‘place to be’ in Amsterdam, maar wel een van de bekendste. Ikwil@werkenbijeenhotspot.nl of via onderstaand formulier…
€10,04 per uur
Jij kunt bijvoorbeeld een borrel draaien in de Beurs van Berlage of een chique diner uitserveren in het Rijksmuseum. Dan hebben wij een leuke baan voor je!
Je komt ons onder andere tegen op Lowlands, Pinkpop en North Sea jazz, bij Vrienden van Amstel, in de Westergas en de Beurs van Berlage, bij The Analogues en…
Incore
Amsterdam Centrum
Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam, in de Beurs van Berlage aan het Damrak. Analyseren van de klantvoorwaarden en bedrijfsprocessen.
68 Degrees
Amsterdam
Amsterdam Arena, Beurs van Berlage, Concertgebouw, RAI Amsterdam, Stedelijk Museum, Carré en nog veel meer! Je zult verantwoordelijk zijn voor het uitserveren…
€14,91 per uur
Je bent daarnaast het visitekaartje van de Beurs van Berlage en zorg je ervoor dat de gasten zich welkom voelen en gastgerichte service ontvangen.
€12,50 per uur
En helemaal een pluspunt, je hebt uitzicht op het geweldige pand van de Beurs van Berlage. Daar krijg jij een warm gevoel van. Waar kom jij te werken?
€9,82 - €10,51 per uur
Wanneer je flexibel inzetbaar bent, zal je ook werken als afwasser bij de Beurs van Berlage. Dit krijg je van ons. Wat ga je precies doen?