Best gewaardeerde werkplekken

Vind de beste bedrijven om bij te werken

Over Best gewaardeerde werkplekken

Best gewaardeerde werkplekken benadrukt de beste plaatsen om te werken in elke industrie, provincie en degenen die toonaangevend zijn op het gebied van werkplekkenmerken zoals balans tussen werk en privé, compensatie & voordelen en nog veel meer. Deze erkenning is gebaseerd op de meer dan 72 miljoen beoordelingen en recensies op de bedrijfspagina's van Indeed.

 • Welke ranglijsten zijn er beschikbaar?

  Indeed publiceert van tijd tot tijd nieuwe ranglijsten, en de criteria en focus van de lijsten zijn afhankelijk van criteria die het relevantst zijn voor werkzoekenden. Bedrijven worden gerangschikt op werkplekkenmerken, industrieën, specifieke geografische gebieden en landelijk.

 • Criteria om in aanmerking te komen

  In lijsten die zijn gerangschikt op locatie, bedrijfstak of baansoort, worden werkgevers die aan de criteria voldoen weergegeven en geordend. Om in deze weergaven te worden opgenomen, moet een bedrijf in aanmerking komen voor zichtbaarheid op deze lijst, op basis van voldoende beoordelingen voor de betreffende categorie (ongeacht de gesponsorde status) en in overeenstemming zijn met de basisvereisten zoals hieronder vermeld.

  Nadat de rangordes en beoordelingen zijn berekend, kunnen bedrijven om verschillende redenen worden uitgesloten, zoals vermoedens van fraude, misbruik of andere activiteiten waarvan Indeed uiteindelijk bepaalt dat ze mogelijk de waarheidsgetrouwheid of het nut van de ranglijst voor werkzoekenden negatief beïnvloeden. Indeed omvat geen werkgevers die kunnen worden gecategoriseerd als multi-level marketingorganisaties of die betaling aan de werkgever vereisen voordat een baan kan worden aangeboden.

 • Frequentie van bijwerken

  De algemene rangschikking van bedrijven en de verkiesbaarheid worden periodiek herzien en geactualiseerd, en in de meeste gevallen jaarlijks. Alleen recensies en beoordelingen van de laatste twee jaar voorafgaand aan de publicatie van de lijst worden gebruikt om de rangorde te bepalen. Er dient opgemerkt te worden dat de beoordeling die op een werkgevers-bedrijfspagina wordt weergegeven ale beoordelingen omvat.

 • Bedrijfsinformatie

  Wanneer een bedrijf eigen bedrijfspagina's niet heeft geclaimd of onvoldoende of incomplete informatie heeft op eigen bedrijfspagina's, wordt de informatie over het bedrijf (zoals industrietak, logo's en beschrijving) samengesteld uit diverse openbare bronnen.

  Bedrijven die hun gegevens willen bijwerken, kunnen hun pagina op elk gewenst moment gratis claimen en de informatie toevoegen/bijwerken. De door het bedrijf verstrekte informatie zal snel daarna worden weergegeven op de ranglijst met de Best gewaardeerde werkplekken.

  Bedrijfsbeoordelingen evenals uittreksels van beoordelingen en inhoud worden uitsluitend bepaald op basis van beoordelingen die door gebruikers zijn achtergelaten op Indeed.

 • Berekeningsmethode van de rangschikking

  Indeed gebruikt een eigen algoritme om bedrijven te rangschikken, waarbij diverse factoren een rol spelen zoals gemiddelde beoordeling, aantal reviews en het verloop van vacatures. Maar in het algemeen komen bedrijven met een hoog aantal goede reviews hoger op de lijst te staan.

  De methode wordt uniform op alle bedrijven toegepast, in alle lijsten.

  De lijsten met Best gewaardeerde werkplekken worden naar eigen goeddunken van Indeed bepaald op basis van Indeed-gebruikersranglijsten.