vacatures voor Beerco in Barendrecht

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Dienstverband
Bedrijf
Pagina 1 van 15 vacatures
Rotterdam
Voor een apotheek in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 4 uur per week verdeeld over de maandag en donderdag.
Rotterdam
Voor een hotel in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een medewerk(st)er algemene dienst voor 5 uur per dag in Rotterdam. Je spreekt de Nederlandse taal.
Rotterdam
Voor een hostel in Rotterdam Centrum zijn wij per direct op zoek naar een medewerk(st)er housekeeping voor 7,5 uur per week verdeeld over 2,5 dag in het centrum…
Dordrecht
Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor minimaal 3 uur per week. De werkzaamheden met de boenmachine worden op vrijdagmiddag uitgevoerd vanaf 15:30…
Ben jij een flexibele schoonmaak medewerker met ervaring die woonachtig is in Vlaardingen? En ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer en op zoek…
Reeuwijk
Zoek jij een leuke baan, waarbij je in de ochtend werkt en in de middag nog tijd over hebt om naar het strand te gaan. Dan hebben wij de baan voor jou.
Bergschenhoek
Ter uitbreiding van onze gevelafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige (junior) gevelwerker. Je bent woonachtig in de regio Haaglanden.
Bergschenhoek
Voor diverse panden in Lansingerland en Zoetermeer zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers.Veel keuze en veel afwisseling mogelijk!
Bergschenhoek
Zoek jij een baan als glazenwasser? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Als glazenwasser werk je zowel bij bedrijven als bij particulieren, van Rotterdam en…

We hebben 6 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden