Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 313 vacatures
hetlokaal
Amersfoort
Onder het takenpakket van de bedrijfsleider vallen o.a. De bedrijfsleider zorgt ervoor dat alles wat er op de werkvloer gebeurt soepel verloopt.
€6.468 per maand
Filiaalmanager, bedrijfsleider en eindverantwoordelijke van een supermarkt ineen; Kortom, de wereld van een supermarktmanager is er een van tegenstellingen en…
Als Bedrijfsleider wordt er voortdurend een beroep gedaan op je creativiteit om een winkel neer te zetten waar klanten graag terugkomen.
Zo wisselt een Bedrijfsleider wel tien keer per dag van rol. Als Bedrijfsleider kun je rekenen op een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.
In ieder geval zo’n 2 jaar ervaring als bedrijfsleider, filiaalmanager of vestigingsmanager in de optiekbranche of retail. Jij houdt je aandacht bij het:
Als ervaren bedrijfsleider voel jij perfect aan wat nodig is om tot de beste resultaten en oplossingen te komen. Wat kan je van deze baan verwachten?
CASA Netherlands
Utrecht
Voor ons filiaal Utrecht Leidsche Rijn zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider om het verkoopteam aan te sturen. Ervaring in retail is essentieel.
RetailWerkt
Amersfoort
€2.750 - €3.000 per maand
Ben jij toe aan een vervolgstap als leidinggevende? Of wil je je verder ontwikkelen en meer dan één filiaal aansturen bij een ambitieuze retail organisatie?
TivoliVredenburg
Utrecht
€2.108 - €2.894 per maand
Als assistent bedrijfsleider bied je ondersteuning aan de bedrijfsleider bij onze producties op het gebied van hospitality en publieksbegeleiding.
€1.800 - €2.100 per maand
Heb jij al ervaring met leidinggeven aan een team, bijvoorbeeld als assistent filiaalmanager, assistent bedrijfsleider of eerste verkoper of verkoopster in een…