vacatures voor Basispsycholoog in Zoetermeer

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 29 vacatures
€2.749 per maand
Ben jij als basispsycholoog op zoek naar een leuke functie? Het team Kristal van de Polikliniek Kinderen en Jeugd van GGZ Rivierduinen in Leiden is op zoek naar…
€2.793 per maand
GGZ Rivierduinen Autisme is een gespecialiseerd diagnostiek- en behandelcentrum op het gebied van autisme. Onze cliënten zijn volwassenen met een (vermoeden van…
Capelle aan den IJssel
€2.407 - €3.894 per maand
Het PDC zoekt een basispsycholoog die zich voornamelijk zal richten op de werkzaamheden rondom psychodiagnostiek. Voldoe jij aan de volgende eisen?
€2.535 - €3.467 per maand
Je bent basispsycholoog of hebt een relevante hbo-opleiding met meerdere jaren werkervaring. Ben jij een basispsycholoog die ambulante psychiatrische…
Firmitas GG
Rotterdam
Als basispsycholoog geef je advies, begeleiding en therapie aan mensen met behoefte aan geestelijke of emotionele steun. Met Mogelijkheid tot een GZ-opleiding.
€2.749 - €4.287 per maand
Basispsycholoog GB-GGZ – Mentaal Beter Dichtbij. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als basispsycholoog in de GGZ; 16 – 32 uur per week – regio Den Haag.
€2.749 - €4.287 per maand
Mentaal Beter Rotterdam– Basispsycholoog Volwassenen. Basispsycholoog voor 24-32 uur in de week – Mentaal Beter Rotterdam. Je herkent je in onze kernwaarden:
€3.266 - €4.355 per maand
Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het behandelcentrum Neuropsychiatrie in Den Haag een psycholoog. Wat je doet, doet ertoe.
Wij zoeken per direct voor 24-32 uur een enthousiaste collega die methodisch onderlegd is en die graag wil samenwerken binnen een professioneel team en netwerk.
Naast een afgeronde masteropleiding tot basispsycholoog, heb jij affiniteit in de forensische psychiatrie en enige werkervaring.