vacatures voor Basisonderwijs in Asten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 33 vacatures
Met 20 basisscholen en 2 scholen voor speciaal basisonderwijs is SALTO een grote speler in het Eindhovense onderwijsveld. Kinderen voorbereiden op de toekomst!
Stg. Kempenhaeghe inz. De Berkenschutse
Heeze
Dit onderwijs wordt gegeven in leerroutes gericht op basisonderwijs, dagbesteding, arbeidsmarkt en vervolgonderwijs (vmbo, havo en vwo).
Met 20 basisscholen en 2 scholen voor speciaal basisonderwijs is SALTO een grote speler in het Eindhovense onderwijsveld. Kinderen voorbereiden op de toekomst!
wijzijnjong
Helmond
Een relevante afgeronde mbo- of hbo-opleiding in bijvoorbeeld pedagogische medewerker, creatieve therapie, jeugdwerker of leraar basisonderwijs;
RBOB De Kempen
Veldhoven
RBOB De Kempen zoekt voor Het Facet i.v.m. Groei van het aantal leerlingen een enthousiaste en proactieve leerkracht voor onderwijs aan hoogbegaafde kinderen.
Voor een onderwijsstichting in het basisonderwijs zijn wij namelijk per direct op zoek naar leraren en starters op de arbeidsmarkt.
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven leerkracht basisonderwijs die passie heeft voor de kinderen in het basisonderwijs. Herken jij jezelf in dit profiel?
Lesgeven is echt jouw ding. Jij staat te popelen om jouw kennis over te dragen aan leerlingen van verschillende niveaus. Deze communiceer jij door aan ouders.
Ben jij een leerkracht en op zoek naar afwisselend werk in het basisonderwijs? En beheer jij graag zelf jouw agenda? Je kunt snel aan de slag.
COC Eindhoven
Eindhoven
Aanbieden aan leerlingen van het basisonderwijs. COC organiseert al jaren gastlessen- voorlichtingen over het thema seksuele diversiteit op scholen.