Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Bank in Nijmegen

Pagina 1 van 172 vacatures
€2.797 per maand
De juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie en daaruit voortkomende rapportages vormen een belangrijke basis voor goede informatie…
Montelisten) 1 Verkoopadviseurs binnen de Montèl familie die klanten helpen bij de aankoop van banken uit eigen ontwerp. De werksfeer is erg goed.
Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar,…
Mandemakers Keukens
Beuningen
Van Jan Modaal tot directeur van de lokale bank, als verkoper bij ‘het huis van keukens’ verkoop jij een totaalbeleving aan iedere klant. Ook heb je in huis:
€2.305 - €3.291 per maand
Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Dat particuliere klanten door jouw deskundige adviezen en tips…
Oubaha Beheer BV
Arnhem
Je zorgt er voor dat gegevens van bank, kas en kassa’s op een juiste en volledige manier verwerkt en geboekt worden. Je hebt een uitvoerende functie v.w.b.
Company NH Arnhem Rijnhotel
Arnhem
Situated right on the Rhine River bank, NH Arnhem Rijnhotel is only a 15-minute walk away from the city center and the central station.
€2.300 - €2.600 per maand
Op zoek naar een financieel administratieve functie met ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou!
FYGI
Nijmegen
€2.000 - €3.000 per maand
Je hebt contact met banken over het openen van LC's en bankgaranties. Veel kennis van Excel en bij voorkeur Exact Globe. Salaris vanaf € 2000,- tot € 3000,-.
€12,57 per uur
Als zakelijk adviseur bij de ABN AMRO bank in Nijmegen ga je aan de slag als Business Contacts Advisor. Tja, en waar ben jij dan expert en adviseur in?