Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 516 vacatures
DentConnect
Spijkenisse
Word jij onze nieuwe collega baliemedewerker in Spijkenisse? Ben jij een ervaren baliemedewerker en wil je aan de slag in een enthousiast team?
David Lloyd is de grootste exploitant van spa's en fitnesscentra in Europa en we zijn er trots op dat we volgens de Sunday Times een van de beste grote…
Tandartsenpraktijk Rotterdam
Rotterdam
Als baliemedewerker verricht je ondersteunende administratieve werkzaamheden en draag je in overleg met de behandelaar zorg voor een correcte agendaplanning.
Het succes van Hertz hangt af van de service die baliemedewerkers aan de frontlinie van de autoverhuur kunnen bieden. Wij zijn een groeiend bedrijf:
Carlton Hotel Collection
Rotterdam
Voor ons front-office team zijn wij op zoek naar een enthousiast, zelfstandig werkende. Ben jij die enthousiaste duizendpoot, die onze gasten met een stralende…
Comspeed
Rotterdam
Als telefoniste-receptioniste werk je zowel op onze front-office als back-office. Op de front-office ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers.
HOYER
Botlek
De internationale logistieke onderneming HOYER behoort tot de wereldmarktleiders op het gebied van vloeibare transporten over de weg, via het spoor en op zee.
LMC Voortgezet Onderwijs
Rotterdam
Als roostermaker/administratief medewerker schaal 7 ben je verantwoordelijk voor: Opstellen en aanpassen jaar- en dag- roosters.
€5 - €12 per uur
Als jij iemand bent die in je bijbaan graag het verschil maakt bij de klant als kassamedewerker en/of baliemedewerker, dan willen we jou leren kennen voor onze…
Op een kantoor van VluchtelingenWerk is het een komen en gaan van cliënten en collega's. Op sommige momenten staat de telefoon roodgloeiend.