Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Baliemedewerkster in Oss

Pagina 1 van 223 vacatures
Word jij onze spin in het web om alle telefoontjes en mails met vragen en wijzigingen van onze klanten zo goed mogelijk te behandelen? Dit is wat je gaat doen.
Stracon Metaalwerken
Oss
Ben jij graag het visitekaartje voor een fullservicebedrijf in de metaaltechniek? Geeft het helpen/ te woord staan van klanten jou een voldaan gevoel?
€1.703 - €2.534 per maand
Je moet naar onze kliniek voor een second opinion over je rugklachten. Je rijdt de parkeergarage in en voor je boven bent, ben je alweer vergeten op welke…
Ben jij een echte duizendpoot, enthousiast en wil jij hét visitekaartje zijn van Fletcher Hotels? Hou jij van het werken in een dynamische werkomgeving en sta…
Jij staat mensen telefonisch te woord, verstrekt in- of uitrijkaarten of je verricht administratieve taken. Jij bent hét visitekaartje bij onze diverse klanten.
Gemeente 's-Hertogenbosch
€3.376 per maand
Administratief medewerker representatie en communicatie. Je hebt onder andere de volgende taken: Regie en uitvoering op administratieve processen rond…
Nijmegen
€2.465 per maand
Facilitair medewerker / Gebouw- en werkplekbeheerder Nijmegen. Ben jij de facilitair medewerker die ook affiniteit heeft met de operationele kant van gebouw en…
Jij zorgt voor een warm welkom voor alle bezoekers, staat mensen telefonisch te woord, verstrekt in- of uitrijkaarten of je verricht administratieve taken.
€3.485 per maand
Wij zoeken kandidaten voor de functie. Administratief medewerker representatie en communicatie. Je hebt onder andere de volgende taken:
SGS Search
Heeswijk-Dinther
Ben jij administratief sterk, kun je snel schakelen en toon je initiatief? Bij SGS Search doen we werk dat ertoe doet. Werken met beide benen op de grond.