vacatures voor Baliemedewerkster in Nijmegen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 153 vacatures
6 maanden, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een administratief medewerker voor ondersteuning…
€1.650 per maand
Je krijgt als baliemedewerker van ons: Zo helpen we via jou klanten aan de balie met vragen rondom ruilen, huren van producten, of achter de kassa.Als parttime…
Qare Nederland BV
Beuningen
Qare biedt als private uitvoerder een breed palet van diensten aan op het gebied van verzuimpreventie, arbodienstverlening en sociale zekerheid.
Mondzorg Support
Zevenaar
Voor een leuke praktijk in Zevenaar een balie assistente/ receptioniste. Ben jij representatief, communicatief vaardig en beheers jij de Nederlandse en Engelse…
Profile
Nijmegen
Want als commercieel baliemedewerker ben jij het gezicht én eerste aanspreekpunt van Profile Bijsterhuizen. ‘Advise with a smile’ is jouw motto.
Kersten Technische Bedrijven
Elst
Kersten Technische bedrijven zoekt een Administratief medewerker (variabel tot max. 24 uur per week) voor het ondersteunen van o.a.
Stracon Metaalwerken
Oss
Ben jij graag het visitekaartje voor een fullservicebedrijf in de metaaltechniek? Geeft het helpen/ te woord staan van klanten jou een voldaan gevoel?
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Arnhem
€2.814 per maand
De officier van justitie ondersteunen bij een zware strafzaak. Of een raadsman van de juiste informatie voorzien. Je hebt een mbo 4-diploma.
€2.200 - €2.500 per maand
Omdat het contact met de leden voor jou onmisbaar is, werk je 32 uur per week mee als baliemedewerker en/of vind je het leuk om fitnessdiensten te werken en…
€1.900 - €2.400 per maand
We hebben een hele leuke functie als receptionist(e)/administratief medewerker (parttime, 24 uur) beschikbaar! De werkomgeving en de functie.