Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 347 vacatures
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West
€2.683 per maand
Het Parket Centrale Verwerking Openbaar Ministerie behandelt (verkeers)strafzaken en lichte strafzaken voor heel Nederland.
€2.551 per maand
Je hebt regelmatig telefonisch en/of schriftelijk contact met de juridisch medewerkers, gemeenten, rechtbanken en het Openbaar Ministerie.
BAUHAUS
Bunnik
Functieomschrijving Receptionist / Administratief Medewerker (24 uur per week): Ben jij administratief goed onderlegd en een uitstekende ondersteuner?
€10,50 - €11,50 per uur
Receptioniste receptionist administratief medewerker baliemedewerkster telefoniste secretaresse gastvrouw. Je hebt bij voorkeur 1 jaar werkervaring als host of…
€2.534 per maand
Ook help je onze patiënten telefonisch bij vragen. Krijg je energie van een hectische werkomgeving en kun je veel ballen in de lucht houden?
€1.800 - €2.000 per maand
Daarnaast ben je telefonisch en per email het aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot klachten en alle andere vragen die zij hebben.
In deze functie ben je het visitekaartje bij de entree van BDO, waarbij je de locatie ondersteunt bij het warm verwelkomen van diverse gasten.
Onze receptie is het visitekaartje van Hotel Vianen en het eerste aanspreekpunt van de gast. Ben je flexibel, vrolijk en zit gastvrijheid in je bloed EN ben je…
Denk hierbij aan alle inkomende en uitgaande correspondentie op de financiële afdeling. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een…
SpaSereen
Tienhoven
SpaSereen behoort tot de top van de Nederlandse saunabranche. Met een team van circa 120 medewerkers laten wij onze gasten ontdekken hoe gastvrijheid is bedoeld…