Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 420 vacatures
€1.580 - €2.350 per maand
Ben je op zoek naar een mooie uitdaging? Ga dan op avontuur met Lansigt! Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is dan op het eerste gezicht lijkt.
Je bent voor de patiënt echt het vriendelijke gezicht aan de balie en het visitekaartje van de poli. Je bereidt de spreekuren voor en regelt de vervolgafspraken…
De klant weet dat zijn bestelling er aan komt. Wat ga je bij ons doen. De klant kan iedere dag bouwen met Verdouw. Wat heb je daarvoor nodig.
Capelle aan den IJssel
€10,50 - €11,50 per uur
Je hebt bij voorkeur werkervaring als host of hostess, baliemedewerker of administratief medewerker. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor een…
Maak kennis met FM at Work! FM at Work is een dochterorganisatie van SAB Catering, een facilitair dienstverlener die diverse facilitaire services biedt…
Ontvangen en verwelkomen van de gasten. In- en uitchecken van onze (binnenlandse- en buitenlandse) gasten. Het verwerken van reserveringen voor het hotel en het…
Wellnessresort de Waterlelie
Zevenhuizen
Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de financiële administratie. Ben je nauwkeurig en heb je affiniteit met cijfers?
€1.636 per maand
Fijn sporten begint bij jou. Je bent gastvrij en iedereen voelt zich direct welkom. Je helpt onze leden graag en bent niet bang voor moeilijke vragen.
Gelegen in het prachtige natuurgebied de Rottemeren, vlakbij Rotterdam, bevindt zich Wellnessresort Elysium. Want daar draait het om in de wellnessbranche:
Heb je ervaring als secretaresse/receptioniste en ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan bij een internationaal geotechnisch bedrijf?