Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 477 vacatures
€2.756 per maand
Je verstrekt persoonlijk, telefonisch en per mail informatie aan klanten over de producten en diensten van het Facilitair Bedrijf.
Als Receptionist / Front Office Medewerker ben jij het gezicht van het hotel. Je zorgt ervoor dat onze gasten lekker kunnen slapen.
Als Administratief Medewerker ben jij degene die collega’s van de Nieuwbouw- en Modernisering van onze liften en roltrappen van KONE ondersteunt in alle…
€2.717 per maand
Ben jij een administratief en organisatorisch sterk? Word jij enthousiast van het goed regelen en vastleggen van administratieve zaken? Wat ga je precies doen?
Feadship - Royal Dutch Shipyards
Kaag
Voor ons Algemeen Secretariaat / de receptie zoeken wij een representatieve, enthousiaste en professionele medewerker (m/v) voor 24 - 32 uur, verdeeld over 3 à…
P1
Den Haag
Vind jij het fijn om parkeerders een schone parkeergarage te bezorgen en vriendelijk te woord te staan? Word dan parkeerbeheerder bij P1!
Shanghai Hotel Holland
Den Haag
€500 per maand
Omschrijving vacature Stage Front office - Jan/ Feb: Ben jij enthousiast, gastvrij en nieuwsgierig? Maak jij het verschil naar onze gasten en ben je het…
€3.074 per maand
Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) waarborgt de kernwaarden van de democratie. Je print en digitaliseert stukken.
Word jij het eerste gezicht van ons bedrijf? Als office manager ben je verantwoordelijk voor ‘een optimale beleving op kantoor’ van bezoekers, medewerkers en…
HOYER
Botlek
De internationale logistieke onderneming HOYER behoort tot de wereldmarktleiders op het gebied van vloeibare transporten over de weg, via het spoor en op zee.