vacatures voor Baliemedewerkster in Asten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 158 vacatures
SWZ Zorg
Son
€1.707 - €2.546 per maand
Verder heb je ook telefonisch contact. Zin om een maatschappelijke bijdrage te leveren en het visitekaartje van SWZ te zijn? Het werk als receptionist bij SWZ.
Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden waaronder het bedienen van de telefooncentrale en het ontvangen, informeren en verwijzen van bezoekers.
Dankzij de moderne productiefaciliteit in Helmond is Van Rooi Group de eerste vleesverwerker in Nederland die alle stappen in het verwerkingsproces ‘van boer…
Als receptionist(e)/telefonist(e), binnen de Van Cranenbroek groep, ben je klantgericht, representatief en heb je gastvrijheid hoog in je vaandel staan.
Als Receptionist / Front Office Medewerker ben jij het gezicht van het hotel. Je zorgt ervoor dat onze gasten lekker kunnen slapen.
Lichte financiële controle en voorbereidende boekhoudkundige handelingen. Boutique hotel Lumiere is een kwalitatief kleinschalig hotel in het centrum van…
Deze medewerker zorgt voor onder meer voor administratieve ondersteuning van diverse afdelingen, receptionele werkzaamheden en adressenbeheer.
Het Beginstation
Helmond
De verantwoordelijkheid heeft over de financiële administratieve werkzaamheden binnen onze stichting. Wij zoeken een financieel administratief medewerker…
Wanneer je op de receptie bent ingepland, zorg je er o.a. Voor dat de aangekondigde bezoekers een prettige bezoekersbeleving ervaren. Hoe ziet een dag eruit?
€1.711 - €1.928 per maand
Per direct zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / data-entry bij Gemeente Helmond. Ben jij zeer nauwkeurig en ben jij per direct beschikbaar?